Rezultate

În prezent sunt deja mii de pacienți ce au beneficiat de tratament pentru dureri de spate, articulare, musculare sau de membre. Acest lucru a fost posibil prin tratarea afecțiunilor asociate  cum ar fi: hernia de disc (protruzii sau extruzii, inclusiv post-operator), scolioza, cifoza, discopatia lombară, spondiloza cervicală, spondilita anchilozantă, hiperlordoza, lombosciatica, lumbago, spondilartrita, poliartrita reumatoidă, discartroza, gonartroza sau coxartroza) prin intermediul procedurilor nechirurgicale și al medicației de suport pe bază de substanțe active naturale din Centrul LITherapy®.

Puteți vedea mai jos o mică parte din pacienții noștri și rezultatele* obținute de dânșii în cadrul centrului LITherapy®. Filmările au fost realizate pe parcursul anilor de experiență în tratarea durerilor de spate & articulare.

*Disclaimer 

Precizăm că toate persoanele de mai jos au fost de acord benevol (fără recompense materiale) să împărtășească (atât prin testimoniale scrise cât și video) rezultatele obținute de dânșii în cadrul Centrului LITherapy®. Mulțumim pe această cale acestor persoane minunate ce ne-au dat încredere și ne-au acordat sprijinul lor pentru a merge mai departe.

"Am venit la Centrul LITherapy cu probleme legate de coloană: hernie lombară, protruzii discale etajate și lombosciatică. Aveam dureri de mijloc ce coborau pe picioare și simțeam de asemenea furnicături în ambele picioare. Luasem deja o perioadă lungă de timp antiinflamatoare și calmante dar nu mai aveau efect. Au fost necesare 15 ședințe de tratament zilnice urmate de întreținere, dar în prezent mă simt mult mai bine. Au dispărut durerile și furnicăturile aproape în totalitate. Mai apar, mult ameliorate, numai la efort susținut. Urmez în continuare programul de întreținere și sunt foarte mulțumit."
Cristea Mihăiță
42 ani
"I would like to thank you all at the clinic for my experience yesterday. I am so deeply impressed with the way in which I was taken care of and the accuracy of your prognosis. Even after just one visit, the pain has eased a little and I am convinced that your suggestions as to what I must do when I return home will correct what has been years of discomfort. I am particularly grateful that you gave me a set of notes in English. I have been employed in the service industry all my life and take note of instances when great service is being provided. I will speak well of you and your team for years to come." ___________________________________________________________________________________________________________________   "Aș vrea să vă mulțumesc tuturor pentru experiența plăcută pe care am avut-o ieri în centrul Dvs. Sunt profund impresionat de modul în care am fost tratat și de acuratețea diagnosticului pus. Chiar și numai după o singură ședință de tratament, durerea s-a ameliorat puțin și sunt convins că recomandările medicale referitoare la tratamentul pe care îl pot face în continuare la întoarcerea în țară, vor corecta ceea ce a reprezentat pentru mine o perioadă de ani de zile de disconfort. Sunt în mod special recunoscător pentru că mi-ați dat un set de copii ale fișelor de tratament traduse în Engleză. Am lucrat în industria de servicii toată viața și întotdeauna am notat și apreciat atunci când am primit servicii excelente. Voi vorbi de bine despre echipa LITherapy pentru o lungă perioadă de timp de acum înainte."  
Mr. Hughes
44 ani
"Atunci când am venit în Centrul LITherapy sufeream de dureri de spate pe lombar și cervical, datorate nașterii și îngrijirii fetiței mele. Aveam deasemenea o scolioză lombară și protruzii discale pe L3 - L4 depistate cu ceva timp în urmă la efectuarea unui examen RMN. În urma consultului medical efectuat în Centrul LITherapy am urmat un program de tratament format din: Decompresie Vertebrală la Cald cu Infraroșu și Reflexoterapie pe Bioheart. Deja la a 8 ședință nu am mai simțit nicio durere nici pe cervical și nici pe lombar. Am continuat ședințele de tratament pentru a permanentiza acest rezultat. Sunt foarte mulțumită de rezultate așa că voi veni în continuare la programul de întreținere. Recomand cu încredere Centrul LITherapy!"
Andreea Perju
29 ani
"Într-adevăr aceste proceduri rezolvă multe probleme și de aceea sunt clienta Centrului LITherapy de peste 3 ani. Eu fac tratament pe dispozitivele Nuga-Best: Decompresie Vertebrală la Cald cu Infraroșu și Reflexoterapie pe Bioheart. Reflexoterapia pe Bioheart este benefică pentru sindromul picioarelor neliniștite și deasemenea pentru ciocurile din călcâie (pinteni calcaneeni). Eu am scăpat de la a 3 a ședință pe Bioheart de durerile din călcâie provocate de ciocuri. Acest tip de reflexoterapie este benefic și pentru durerile în tălpi provocate de statul în picioare ore îndelungate sau mersul pe jos pe disțante lungi."
Magda Stroia
"Am o hernie de disc pe lombar de ani de zile. După ce am făcut trei săptămâni consecutive de fizioterapie cu ședințe zilnice sufereream în continuare de dureri de spate pe lombar și aveam piciorul drept amorțit și înghețat. Așa am venit la Centrul LITherapy în speranța unei soluții fără operație. După primele ședințe de Decompresie Vertebrală la Cald cu Infraroșu și Reflexoterapie pe Bioheart, piciorul nu mi-a mai înghețat. În timpul programului de tratament, cam pe la a 15 - 16 ședință, durerile de spate pe lombar au dispărut în totalitate, iar amorțeala piciorului s-a limitat numai la o zonă a gambei drepte. Continui cu programul de întreținere și în prezent mă simt foarte bine."
Lidia Murărașu
51 ani

„Am urmat și eu un program de tratament la recomandarea medicului din Centrul LITherapy format din ședințe de Decompresie Vertebrală la Cald cu Infraroșu, Reflexoterapie pe Bioheart și Miostimulare cu Centură de Frecvență Joasă. Primele ședințe au fost dificile dar de la a 8 a ședință am început să mă simt din ce în ce mai bine. Durerile s-au ameliorat cu fiecare ședință efectuată și au fost eliminate până la sfârșitul tratamentului. Așa încât m-am hotărât să continui cu programul de întreținere."

Iancu Vasilica
57 ani

„Am urmat și eu un program de tratament la recomandarea medicului din Centrul LITherapy format din ședințe de Decompresie Vertebrală la Cald cu Infraroșu, Reflexoterapie pe Bioheart și Miostimulare cu Centură de Frecvență Joasă. Primele ședințe au fost dificile dar de la a 8 a ședință am început să mă simt din ce în ce mai bine. Durerile s-au ameliorat cu fiecare ședință efectuată și au fost eliminate până la sfârșitul tratamentului. Așa încât m-am hotărât să continui cu programul de întreținere."

Iancu Vasilica
57 ani

„Am aflat despre Centrul LITherapy de pe Facebook. Sufeream de dureri de spate din cauza unei hernii de disc lombare și în urma unei operații de stenoză canalară. După consultația cu medicul centrului am urmat cu exactitate programul de tratament recomandat. Nu a fost iefin, dar a meritat! Sunt foarte mulțumită de rezultate! Voi începe acum programul de întreținere, pentru că nu vreau să mai ajung la operație!"

Florica Manolache
64 ani

„Am venit la Centrul LITherapy cu dureri de mijloc ce iradiau uneori în jos și pe picioare. Am făcut ședințe de Decompresie Vertebrală la Cald cu Infraroșu, Reflexoterapie pe Bioheart, Miostimulare cu Centură de Frecvență Joasă și Mască de Jad. Până la finalul tratamentului durerile de spate au dispărut complet. Sunt foarte mulțumită de rezultate. Recomand!"

Onița Anton
52 ani

„Sufeream de o durere cumplită la genunchi așa încât nu mai puteam pune piciorul în pământ. Cum sunt instructor de schi trebuia să găsesc o soluție și mă gândeam serios la operație. Numai că îmi era teamă de nereușita operației, de lunga perioadă de recuperare, ca să nu mai vorbim de costuri. Am descoperit procedurile din cadrul Centrului LITherapy și am făcut un program complet de tratament. Deja după primele 5 ședințe, durerea s-a atenuat simțitor. Acum schiez fără probleme."

Daniel Popovici
42 ani

Mărturii Video | Tratament Dureri de Spate & Articulare | Afecțiuni ale Coloanei Vertebrale & Articulare.

Dublă Hernie Discală

Genunchi Blocat

Vertebre Dislocate

Dureri Lombare

Hernie de Disc

Dureri Bazin & Șold

Hernie de Disc

Protruzie Discală

Spondiloză Cervicală

Hernie de Disc

Scolioză

Lordoză & Osteofite

Hernii Discale Multiple

Dureri Spate Tratate

Dureri Spate Ameliorate

Gonartroză&Coxartroză

Spondiloză & Scolioză

Mâini&Picioare Amorțite

Hernie Disc & Omalgie

Spondiloză & Amețeli

Spondilită Anchilozantă

Dureri Lombare & Cervicale

Dureri Lombare & Gonartroză

Spondilită Anchilozantă (Video II)

Osteoporoză, Osteofite și Hipertensiune

Dureri Lombare, Picior Dureros & Amorțit

Centrul LITherapy | Tratare Dureri de Spate

*Disclaimer

Mulțumim încă odată pacienților noștri pentru împărtășirea rezultatelor obținute de dânșii în cadrul Centrului LITherapy®. Precizăm că atât programele de tratament necesare cât și rezultatele obținute diferă în funcție de fiecare pacient în parte, vârstă, stadiul afecțiunii, durata prezenței în corp a afecțiunii respective, momentul prezentării la tratament (criză, post sau ante-criză dureroasă acută) și nu în ultimul rând de rigurozitatea respectării programului de tratament recomandat de medicii centrului.

dureri de spate bucuresti, dureri spate bucuresti, tratare dureri de spate bucuresti, tratare dureri spate bucuresti, tratament dureri de spate bucuresti, tratament dureri spate bucuresti, tratamente dureri de spate bucuresti, tratamente dureri spate bucuresti, dureri cervicale bucuresti, tratare dureri cervicale bucuresti, tratament dureri cervicale bucuresti, dureri lombare bucuresti, tratare dureri lombare bucuresti, tratament dureri lombare bucuresti, dureri articulare bucuresti, dureri articulatii bucuresti, tratare dureri articulare bucuresti, tratare dureri articulatii bucuresti, tratament dureri articulare bucuresti,
tratament dureri articulatii bucuresti,

tratamente dureri articulare bucuresti, tratamente dureri articulatii bucuresti, dureri de genunchi bucuresti, tratare dureri de genunchi bucuresti, tratament dureri de genunchi bucuresti, dureri de picioare bucuresti, tratare dureri de picioare bucuresti, tratament dureri de picioare bucuresti, dureri de maini bucuresti, tratare dureri de maini bucuresti, tratament dureri de maini bucuresti, dureri de umeri bucuresti, tratare dureri de umeri bucuresti, tratament dureri de umeri bucuresti, dureri de solduri bucuresti, tratare dureri de solduri bucuresti, tratament dureri de solduri bucuresti, hernie de disc bucuresti,

hernie disc bucuresti,

tratare hernie de disc bucuresti, tratare hernie disc bucuresti, tratament hernie de disc bucuresti, tratament hernie disc bucuresti, tratamente hernie de disc bucuresti, tratamente hernie disc bucuresti, tratare hernie de disc fara operatie bucuresti, tratare hernie disc fara operatie bucuresti, tratament hernie de disc fara operatie bucuresti, tratament hernie disc fara operatie bucuresti, tratament fara operatie pentru hernie de disc bucuresti, tratare hernie de disc nechirurgical bucuresti, tratament nechirurgical pentru hernia de disc bucuresti, proceduri de tratament nechirurgicale pentru hernia de disc bucuresti,

spondiloza cervicala bucuresti,

spondiloza bucuresti, tratare spondiloza cervicala bucuresti, tratare spondiloza bucuresti, tratament spondiloza cervicala bucuresti, tratament spondiloza bucuresti, tratamente pentru spondiloza cervicala bucuresti, tratamente pentru spondiloza bucuresti, discopatie lombara bucuresti, discopatie bucuresti, tratare discopatie lombara bucuresti, tratare discopatie bucuresti, tratament discopatie lombara bucuresti, tratament discopatie bucuresti, tratament pentru discopatie lombara bucuresti

Contact

Centrul LITherapy | Parcul Circului
Zambilelor 9, Interfon 03C, Sector 2, București (zona Parcul Circului – Lacul Tei)
0724.434.998

Centrul LITherapy | Bucureștii Noi
Complex Metropolis, Telega 6, Interfon 4, Sector 1, București (zona Podul Constanța)
0725.935.566

office@litherapy.ro
www.litherapy.ro

Program de lucru

Luni – Vineri
9.00 – 13.00
14.00 – 19.00

Social Share