Consultație Medicală și Recomandare Tratament

Consultație Medicală Inițială & Recomandare Program Tratament

Primul pas în centrul nostru îl reprezintă Consultația Medicală și Recomandarea Programului de Tratament. În echipa Centrului LITherapy există medici specializați în Recuperare Medicală, Medicina Fizică și Balneologie.

În cadrul consultației vor fi analizate și integrate toate aspectele legate de cauzele afecțiunilor dezvoltate pe parcursul vieții precum și toată simptomatologia asociată resimțită în prezent. Sunt mulți factori de luat în considerare în stabilirea programului de tratament adecvat fiecărui pacient. Medicul vă evalua în cadrul consultului următoarele:

 • timpul de instalare și manifestare a simptomelor afecțiunii;
 • gradul de afectare al coloanei vertebrale/articulațiilor;
 • stadiul afecțiunilor coloanei vertebrale/articulare;
 • gradul de mobilitate/rigiditate al zonei coloanei/articulației afectate.

Putem astfel vorbi despre necesitatea efectuării a 10 ședințe dintr-o singură procedură urmate de întreținere în cazul unor pacienți. Sau în cazul altor pacienți de ani de zile cu sesiuni de câte 10 ședințe fiecare constând în 3 – 4 proceduri, intercalate cu perioade de întreținere. Programul de tratament diferă astfel foarte mult, de la pacient la pacient.

Efectuarea consultului nu vă obligă cu nimic. Puteți însă afla care este programul de tratament adecvat în cazul Dvs și decide în cunoștință de cauză dacă doriți și merită să-l și efectuați.
Consultație Medicală de Evaluare & Recomandare Program Întreținere

Pe parcursul și după efectuarea tratamentului vor fi evaluate rezultatele în cadrul consultațiilor de evaluare. În cadrul acestor consultații vor fi evaluate rezultatele obținute și va fi recomandat programul de întreținere. Întreținerea este recomandată pentru a prelungi efectele tratamentului, a preveni reapariția simptomelor și a diminua riscul unor intervenții chirurgicale ulterioare. Nu sunt mulți aceia dintre noi ce pot face schimbările necesare în stilul viață astfel încât să evităm recidiva problemelor de sănătate pentru care am venit inițial la tratament. Reluându-ne același stil de viață ce a generat inițial aceste probleme de sănătate, este evident că în timp problemele vor recidiva. Ce putem face însă, este să urmăm un program de întreținere pentru a compensa și a ajuta organismul să se mențină în parametri optimi.

Consult Holistic

Pentru cei ce își doresc o abordare holistică, ce va conduce la vindecări profunde pornind de la cauzele afecțiunilor și problemelor de sănătate prezente se poate efectua o consultație holistică cu Dna Tr. Tudor Livia, Terapeut Medicină Energetică și Orientală, Specialist Nuga-Best Medical și Nutrilite.

În cadrul consultului holistic vor fi analizate toate experiențele și alegerile ce ne-au condus la momentul prezent în acest punct. Vom analiza împreună schimbările necesare pentru a putea modifica traiectoria prezentă spre o viață sănătoasă, plină de energie și împlinită.

Printre recomandări se vor regăsi:
 • programe de tratament în cadrul centrului:
  • detoxificări profunde până la nivel celular;
  • corectări sau ajustări posturale și respiratorii;
  • programe de gimnastică medicală cu obiective etapizate;
  • echilibrări și curățări energetice.
 • modificări semnificative în nutriție;
 • modificări semnificative în stilul de viață;
 • programe de exerciții fizice sau modificări în cele prezente în funcție de obiectivele setate/etapă;
 • tehnici de meditație, încărcare și echilibrare energetică.

Dacă vă confruntați adesea cu una din întrebările următoare:

 • unde am greșit în mod repetat și nu am realizat încă?
 • ce decizii majore mi-au influențat prezentul și ce aș putea schimba așa încât să pot intra pe un alt drum?
 • ce ar fi bine să schimb în ceea ce fac?
 • simt că sunt pe o direcție greșită; cum să schimb această traiectorie?
 • mă simt prizonier/sclav în propria viață; mă pot elibera? cum?
 • simt uneori că aș fi destinat pentru lucruri deosebite în această viață; cum să ajung să le și realizez?

poate a venit momentul să spuneți STOP, să ANALIZAȚI și MEDITAȚI unde sunteți și să faceți acele schimbări necesare pentru o nouă traiectorie și un alt destin. Și atunci, vă invităm să aflați CUM în cadrul unui prim consult holistic. Poate fi acel moment de cotitură din viața Dvs ce va face diferența pe care o așteptați de ceva timp.

consultatie recuperare medicala bucuresti sector 2, recuperare medicala bucuresti sector 2, tratament dureri de spate bucuresti sector 2, tratament dureri spate bucuresti sector 2, tratament dureri articulare bucuresti sector 2, tratament coloana vertebrala bucuresti sector 2, ortopedie bucuresti sector 2, tratament dureri de picioare bucuresti sector 2, tratament dureri de maini bucuresti sector 2, medicina holistica bucuresti sector 2, medic holistic, medicina integrativa bucuresti secor 2, consult holistic bucuresti sector 2, abordare holistica, tratamente holistice bucuresti sector 2, medic neurolog bucuresti sector 2, medic ortoped bucuresti sector 2, medic neurochirurg bucuresti sector 2, consult neurolog bucuresti sector 2, consult ortoped bucuresti sector 2, consult neurochirurg bucuresti sector 2, consult neurologie bucuresti sector 2, consult ortopedie bucuresti sector 2, consult neurochirurgie bucuresti sector 2

Trackback from your site.

Contact

Centrul LITherapy | Parcul Circului
Zambilelor 9, Interfon 03C, Sector 2, București (zona Parcul Circului – Lacul Tei)
0724.434.998

Centrul LITherapy | Bucureștii Noi
Complex Metropolis, Telega 6, Interfon 4, Sector 1, București (zona Podul Constanța)
0725.935.566

office@litherapy.ro
www.litherapy.ro

Program de lucru

Luni – Vineri
9.00 – 13.00
14.00 – 19.00

Social Share